PAUK.

Goran Pauk rođen je 1962. godine u Šibeniku gdje i danas živi i radi. Oženjen je i otac troje djece.

Mandat šibensko-kninskog župana građani su mu povjerili tri puta za redom, predsjednik je Hrvatske zajednice županija, vodi hrvatsku delegaciju u Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe te je član Odbora regija Europske unije.

Diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu u Splitu, kao profesionalni nogometaš nosio je dres nogometnih klubova Šibenik i Hajduk, a radi ratnih zasluga i sudjelovanja u legendarnoj ‘Oba su pala’ epizodi s početka Domovinskog rata, prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman odlikovao ga je redom Nikole Šubića Zrinskog.

Paško Rakić rođen je 1981. godine u Šibeniku gdje danas živi sa suprugom i dvoje djece. Kao zamjenik šibenskog gradonačelnika u mandatu započetom 2017. godine istakao se služeći građanima na područjima društvenih djelatnosti.

Iza njega su brojni uspješni projekti povezani s kulturom, sportom i obrazovanjem, a poseban senzibilitet na toj dužnosti iskazivao je prema socijalno ugroženima, građanima treće životne dobi, braniteljskoj populaciji i vjerskim zajednicama. Završio je upravni studij na Veleučilištu u Šibeniku, gotovo desetljeće radnog vijeka proveo je u privatnom sektoru, a slobodno vrijeme voli provoditi u kinu ili na umirujućim poljoprivrednim aktivnostima u svom Pakovu selu. Redovito spašava ljudske živote darivanjem krvi što je dosad učinio preko 50 puta.